studentenkarwei-deverhuisstudent

Verhuizing door onze verhuis-student!

Onze Verhuis afdeling neemt uw verhuizing van begin tot eind uit handen, maar kunnen ook ingeschakeld worden als u alleen hulp nodig heeft bij het inpak en tilwerk. Onze studenten weten goed waar zij mee bezig zijn en hebben inmiddels honderden verhuizingen succesvol uitgevoerd. We werken zeer efficiënt en plannen met u de verhuizing van tevoren in. Na afloop van de verhuizing kunnen wij u eventueel helpen met het aansluiten van uw elektrische apparatuur of het monteren van uw meubels. StudentenKarwei kan u voorzien van een 20m3 en 40m3 meubelbak met daarin professionele verhuismaterialen als steekwagens en hondjes. De grote stapel verhuisdekens worden gebruikt om breekbare spullen netjes in te pakken. Zo kunt u nog meer in kosten besparen en bent u dankzij de inzicht rijke Verhuis-Studenten altijd verzekerd dat uw spullen veilig aankomen.

Transport door onze verhuis-student

StudentenKarwei biedt naast de verhuisservice ook een voordelige transport-service. Heeft u los meubilair of witgoed dat van A naar B getransporteerd moet worden dan kunt u ons inschakelen. Wij pakken alles netjes in met verhuisdekens zodat alles schade vrij aankomt. Heeft u online aankopen gedaan op marktplaats of andere veilingsites dan kunnen wij u ook van transport voorzien. U ontvangt nog meer korting als u flexibel bent met de planning. Bel of mail voor meer informatie.

  • Uw verhuizing gestructureerd aanpakken? Wij bespreken van te voren met u precies wat en hoe het verplaatst moet worden.

  • Uw spullen worden veilig en georganiseerd vervoerd. Door het goed in te pakken en gebruik te maken van beschermingsmaterialen.

  • Wij kunnen door onze flexibel inzetbare studenten uw verhuizing op korte termijn regelen, zelfs in het weekend kunnen wij uw verhuizing realiseren.

  • U heeft altijd één aanspreekpunt tijdens de verhuizing. Zo kunt u tijdens de verhuizing wijzigingen of onvoorziene omstandigheden makkelijk doorgeven.

  • Omdat wij met ervaren studenten werken kunnen wij u een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding aanbieden.

  • Als u ervoor kiest om het transport zelf te regelen en alleen verhuizers-spierkracht nodig heeft, kunt u ons ook inschakelen.

  • Wie niet sterk is moet slim zijn, gelukkig zijn onze studenten dat allebei. Een heldere communicatie staat bij ons hoog in het vaandel.

Meer informatie