Schoonmaak student

De schoonmaakstudent. Zowel eenmalig als periodiek!

De schoonmaakstudent kunt u inhuren voor al uw schoonmaakwerkzaamheden in en om het huis of op de zaak. Dat is ideaal wanneer u echt toe bent aan een paar extra handen die van aanpakken weten. Stelt u zich eens voor, u bent klaar met de gehele verbouwing, maar het huis kan nu wel eens een grondige opknapbeurt gebruiken als het aankomt op schoonmaak. U kunt er dan voor kiezen om de schoonmaakklus volledig door Studentenkarwei uit te laten voeren of simpelweg een helpende hand in te huren wanneer dit nodig is. U bespaart veel tijd en moeite, tegen een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding.

De schoonmaakstudent van StudentenKarwei

De schoonmaakstudent van StudentenKarwei kunt u inschakelen ter ondersteuning, zodat deze bijvoorbeeld alleen de zware karweitjes voor u doet. Wanneer uw thuiszorg het laat afweten kunt u onze schoonmaakstudenten inschakelen om uw huishoudelijke zorgen over te nemen. Onze studenten zijn het gewend om in huiselijke sfeer de handen uit de mouwen te steken en helpen u graag in en rond het huis. Behalve particuliere diensten, helpt de schoonmaakstudent ook buitenshuis of in een kantooromgeving. Zij weten precies wat er nodig is om uw huis of kantoor grondig schoon op te ruimen. U kunt uw eigen schoonmaakmiddelen en materialen inzetten, zodat dit voor u in de kosten scheelt. De schoonmaakstudent zorgt ervoor dat u even geen omkijken heeft naar de schoonmaakwerkzaamheden, zodat u uw tijd en moeite elders kunt besteden. Wilt u liever een grote schoonmaakbeurt houden en heeft u hier een paar extra handen bij nodig, dan kan StudentenKarwei u hier ook van voorzien!

Contact met StudentenKarwei voor de schoonmaakstudent

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met StudentenKarwei voor een schoonmaakstudent. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord en helpt u bij het vinden van de juiste student. Heeft u eerst nog vragen voordat u aan de slag gaat met een schoonmaakstudent van StudentenKarwei? Geen probleem. Wij beschikken over een telefoon- en een e-mailteam dat u graag te woord staat met al uw vragen.

 

 

 

Meer informatie