Een tak van Studentenkarwei is onder andere gespecialiseerd in face to face verkoop. Wij verzorgen verkoopcampagnes voor onder andere energie leveranciers, goede doelen, en financiële dienstverleners. Wij realiseren onze ambities door verkopers op te leiden tot succesvolle verkoopspecialisten! Verkoopresultaten en een gezellige werksfeer zijn kernwaarden binnen Studentenkarwei en dit is ook te merken aan de bedrijfscultuur. Met deze kernwaarden vertegenwoordigen wij onze opdrachtgevers op straat en op onze hot spots door heel Nederland.

In samenspraak met onze opdrachtgevers ontwikkelen wij complete sales campagnes. Uiteraard worden eerst de behoeften van de opdrachtgever in kaart gebracht om daarvan uit een succesvolle vervolgcampagne te plannen. Ook zaken als verkooptrainingen, promotie kleding, vervoer en rapportages behoren tot onze totaalpakket.

Wij bieden de mogelijkheid tot een pilotactie zodat de resultaten van te voren gemeten kunnen worden. Daarbij biedt de pilotactie de mogelijkheid om de sales campagne af te stemmen op de reacties vanuit de consumenten.

Belangrijke voordelen van de Sales-Student:

  • Wij zetten alleen studenten in met passie voor sales; door hun enthousiasme zullen hogere verkoopresultaten behaald worden.

  • Door het personeel te trainen zal de doelgroep altijd naar wens van de opdrachtgever worden aangesproken en worden geïnformeerd.

  • Onze Sales-studenten beschikken over actuele kennis van de opdracht.

Meer informatie