Sinds 2007 kunt u goedkoop verhuizen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. StudentenKarwei is Nederlands eerste verhuisbedrijf dat goedkoop bverhuizen mogelijk maakt met behoud van vakkundig personeel. Onder andere in de steden: Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, en Utrecht zijn wij dagelijks actief en verantwoordelijk voor meer dan 75 succesvolle verhuizingen per week! 

Het is een feit… Veel mensen denken dat goedkoop verhuizen niet meer mogelijk is wanneer er gebruik wordt gemaakt van een professionele verhuisservice. Goedkoop verhuizen kan volgens velen alleen door alles in eigen hand te houden. StudentenKarwei laat u graag zien dat ook u zeker goedkoop kunt verhuizen met de nodige extra handen van een verhuisbedrijf. Onze ervaren studenten bieden u een zeer complete en professionele dienstverlening tegen een meer dan aantrekkelijke prijs en maken gebruik van de juiste kennis & materialen zoals: steekwagen, verhuisdekens en spanbanden. Mocht u gebruik willen maken van onze (de)montage service dan kunt u dit aangeven bij uw reservering. Goedkoop verhuizen hoeft niet veel te kosten bij verhuisbedrijf StudentenKarwei!

 

  • Werk met fitte en slimme verhuizers

  • Maak gebruik van onze professionele verhuiswagen

  • Goedkoop verhuizen, 7 dagen per week

  • Opgeleide, Nederlands en Engels sprekende verhuizers

Goedkoop verhuizen met de vertrouwde service

Wanneer u denkt aan goedkoop verhuizen dan denkt u vaak aan slechte service. Wij van StudentenKarwei vinden echter dat wij verhuizingen voor eerlijke prijzen moeten aanbieden! Hieronder kunt u direct en vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons verhuisbedrijf. U ontvangt vrijwel direct een offerte per mail.

Bespaar tot wel 50% op uw verhuizing en ga nu goedkoop verhuizen!

Op zoek naar een verhuisbedrijf dat uw gehele verhuizing uit handen neemt voor een eerlijke prijs? Dan bent u bij ons bij het juiste adres!

Wij maken goedkoop verhuizen weer mogelijk!

Verhuisbedrijf StudentenKarwei maakt goedkoop verhuizen mogelijk, ook voor u. Wij bieden u een verhuisservice die volledig bij u past. Dit doen wij door uw wensen en behoeften vooraf goed met u te bespreken, zodat wij de verhuizing zo laten verlopen zoals u het wilt. Wilt u goedkoop verhuizen door alle werkzaamheden, van inpakken op de oude locatie tot uitpakken op de nieuwe locatie, uit te besteden? Dan bieden wij u graag deze dienstverlening. Wilt u goedkoop verhuizen en veel in eigen hand houden, waardoor u enkel vervoer nodig heeft of extra handen bij het sjouwen? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Hoe bevalt de Verhuis-Student van StudentenKarwei?

Bent u benieuwd naar alle ervaringen met de Verhuis-Student van StudentenKarwei? Wij verzamelen van al onze klanten alle ervaringen op de website, zodoende weet u wat u kunt verwachten van onze verhuisservice.

StudentenKarwei staat altijd voor u klaar!

Wilt u meer weten over onze verhuisservice en onze studenten die verhuizen? Wilt u meer informatie over de overige diensten die wij aanbieden. Dan kunt u uiteraard altijd even een kijkje nemen op onze website. Kunt u informatie niet vinden? Dan staat ons team altijd klaar om uw e-mail of telefoontje te beantwoorden! U kunt ook altijd het formulier onderaan de pagina invullen als u meer wilt weten over goedkoop verhuizen!

De verhuisservice van StudentenKarwei krijgt een gemiddelde beoordeling van 8.2,gebaseerd op 1967 klantbeoordelingen.

Meer informatie


Meer informatie over andere diensten?