Verhuis goedkoop en vlekkeloos met onze verhuisservice! StudentenKarwei verricht meer dan 50 verhuizingen per week en is direct inzetbaar voor elke verhuizing: particulier en zakelijk, groot of klein & door heel Nederland!

 • Uw verhuizing snel & goedkoop geregeld

 • Opgeleide en fitte verhuizers over de vloer

 • Grote en kleine verhuizingen, altijd op maat!

 • Altijd de beste prijs/kwaliteit garantie

 • 24h service!

Wilt u goedkoop verhuizen, maar wel gebruik maken van de dienstverlening van ervaren verhuizers? Dan bent u aan het juiste adres bij StudentenKarwei. Zoals de naam het al zegt, schakelt u bij ons studenten in die u de helpende hand bieden. Wij werken met gedreven en ervaren personen, zodat u zeker bent dat u goedkoop kunt verhuizen op een manier zoals u het wenst. Wij bespreken dan ook vooraf al uw wensen en eisen met u, zodat wij het goedkoop verhuizen goed kunnen aanpassen op wat u van ons verwacht.

Wij hebben o.a. kantoren in: Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Leiden & Amersfoort

Waarom goedkoop verhuizen?

Velen zijn u voor gegaan en velen hebben ervaren goed de service van StudentenKarwei is! De klanten die deze ervaringen wilden delen met ons hebben dit gedaan via onze website. Hier staan referenties op met de beoordeling van de klanten waarvoor we diensten hebben uitgevoerd.

Bespaar wel tot 50/60% door goedkoop verhuizen!

De verhuizers van StudentenKarwei worden door een strenge selectie gehaald voordat ze aan de slag kunnen. Wanneer u een verhuizer wilt, een schilder wilt of een schoonmaker wilt, dan kunnen wij garanderen dat u een student krijgt die hier ook zeer ervaren in is! Doordat wij deze strenge selectie toepassen weten wij precies wat onze studenten wel kunnen en niet kunnen, dit kan voor u al vele honderden euro’s schelen!

 • Onze studenten zijn ervaren verhuizers

 • Onze studenten zijn flexibel

 • Onze studenten leveren dezelfde kwaliteit als de erkende verhuizer

 • Onze studenten zijn door onze zeer strenge selectie gegaan

Profiteer nu van de Verhuis-Student!

Wilt u een goede geregelde verhuizing tegen een eerlijke prijs? Wacht dan niet! Met de Verhuis-Student bespaart u wel tot 50% op uw verhuizing!

Verhuis goedkoop zoals u dat wilt!

Wij helpen u goedkoop verhuizen op een manier die goed bij u past. Wilt u zelf vervoeren en in- en uitpakken, maar wilt u wel wat extra handen hebben bij het sjouwwerk? Dan staan wij graag voor u klaar. U kunt dan ook uw gehele verhuizing samenstellen in ons verhuis offerte formulier! Wilt u goedkoop verhuizen en gebruik maken van een zeer complete service, van A tot Z? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Wij zorgen ervoor dat u goedkoop kunt verhuizen zoals u dat wilt, door te luisteren naar uw verwachtingen en onze dienstverlening hier op aan te passen zoals u graag wenst.

 • Professionele verhuiswagen

 • Gratis gebruik van rolmaterialen

 • Gratis gebruik van verhuisdekens

 • Inpakservice op maat

 • 24h service!

 

Alles weten over goedkoop verhuizen door StudentenKarwei?

Dan staan wij klaar om alles uit te leggen over goedkoop verhuizen! Door StudentenKarwei als verhuisservice in te schakelen voor goedkoop verhuizen weet u dat u goed zit! Dit geldt niet alleen voor onze verhuisdiensten maar ook voor de overige diensten van StudentenKarwei. Wilt u meer informatie over deze diensten dan raden wij u aan zorgvuldig onze website te bekijken. Heeft u een snelle vraag en wilt u iemand van StudentenKarwei spreken? Dan kan dat ook. Ons team staat altijd voor u klaar om uw e-mail of telefoontje te beantwoorden!

Meer informatie


Meer informatie over andere diensten?