isolatie-wandenInvesteren in isolatie heeft voordelen!

 

Door verschillende weersinvloeden kan vocht uw huis binnendringen en zorgen voor lekkages en nare schimmels. Om deze reden wordt isolatie een steeds belangrijkere factor bij het klussen in de woning en loont het om uw woning goed te isoleren tegen vocht.

Met goede isolatie voorkomt u dat vocht en schimmel uw huis binnendringt. Daarnaast zorgt goede isolatie ook voor meer comfort in huis door warmte binnen te houden en is het tegelijkertijd ook geluiddempend. Investeer in goede isolatie en u kunt jarenlang profiteren van meer comfort en een lagere energierekening!

Soorten isolatie

Let bij het kiezen van isolatie goed op het bouwjaar van uw woning. Per bouwjaar kan het namelijk verschillen welke vormen van isolatie het meest geschikt is. Door gebruik te maken van het juiste isolatiemateriaal, kunt u het meeste rendement halen uit uw investering. Daarnaast is het juist installeren of aanbrengen van isolatie ook erg van belang. Zorg daarom dat u zichzelf goed inleest voordat u aan de slag gaat. U kunt ook gemakkelijk een klus plaatsen op klusje.nl!

De volgende isolatievormen leveren het meeste voordeel:

Spouwmuurisolatie is de meest gebruikelijke vorm van isoleren. Veel oudere woningen zijn niet voldoende geïsoleerd en verliezen veel rendement uit de stookkosten. Veel mensen die al spouwmuurisolatie hebben aangebracht, besluiten ook vloerisolatie te nemen. Door deze vormen van isolatie met elkaar te combineren, kunt u een hele hoop kosten besparen op uw energierekening en tegelijkertijd investeren in uw woningwaarde.

Wat kunt u nog meer isoleren?

  • dakisolatie
  • spouwmuurisolatie
  • kruipruimte isolatie
  • vloerisolatie

Lees meer over goed isoleren op klusje.nl !