Het idee van StudentenKarwei is tot bloei gekomen in 2007. Drie handige studenten werden vaak door familie, buren en kennissen gevraagd te helpen met allerlei klussen in en rondom het huis.

Vanwege de vele positieve reacties en mond tot mond reclame is de vraag naar onze diensten alleen maar toegenomen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gevestigd bedrijf en doen we veel meer dan alleen lege flessen wegbrengen of de tuin opknappen. Wij voorzien zowel onze particuliere als zakelijke klanten van een uitstekende service waarin alles bespreekbaar is en bieden HBO en WO studenten daarnaast een leuke bijbaan!

Studentenkarwei werd een bedrijf dat zich ook ging richten op verhuizen, tuinieren, bijles, schilderen, behangen en nog vele andere klussen.

Ons nieuwe concept krijgt veel positieve belangstelling en dit zijn wij van plan zo te houden. StudentenKarwei blijft daarom meegroeien met de vraag en wilt al haar nieuwe en bestaande klanten blijven verbazen met haar uitstekende service en diensten. Wij houden van ons werk en willen onze diensten binnenkort landelijk kunnen aanbieden. Wilt u ook op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Bekijk dan ons blog, of volg ons via Facebook, Hyves en Twitter. Je kan ons ook contacteren via LinkedIn.

Meer informatie