Over StudentenKarwei

StudentenKarwei is de vaste kracht die dagelijks verbindt tussen opdrachtgevers en studenten.  Wij verzorgen al jaren een betrouwbare en voordelige samenwerking met meer dan 100 studenten per dag. Alle studenten van StudentenKarwei zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van benodigde capaciteiten en een goede werkhouding. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de student en de werkzaamheden, want daar is al goed over nagedacht.

De kwaliteit van de studenten van StudentenKarwei

De kwaliteit van ieder bedrijf staat altijd hoog in het vaandel, maar dit realiseren kan alleen door een strenge selectie vooraf. Onze studenten zijn kundig bevonden voor de werkzaamheden, werken goed samen en ontwikkelen zich elke dag opnieuw. Dat is de kracht van de combinatie leergierigheid en het bijverdienen. Mochten onze studenten toch extra hulp nodig hebben bij een iets ingewikkeldere verhuizing of computerklus, dan schakelen zij altijd de hulplijnen in naar het hoofdkantoor. Wij hebben binnen ons netwerk direct professionele ondersteuning klaarstaan voor een situatie als deze. De kosten, die zijn voor ons. Dat is toch een fijne garantie, een klus die altijd geklaard wordt tegen de afgesproken lage prijs.

Wie zijn de studenten van StudentenKarwei

Wie zijn de geselecteerde studenten van ons bedrijf? Het aanbod bij StudentenKarwei is heel divers. Dat komt doordat onze opdrachtgevers en klussen ook heel divers zijn. Het klinkt misschien te logisch als wij u zeggen dat wij iedere studie die de student volgt (of heeft gevolgd) koppelen aan de opdracht. Zo heeft u altijd de kennis en kunde gematcht met de opdracht. Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij horen graag van u!

 

 

 

Meer informatie