Onze studenten verhuisservice verricht alleen in Amsterdam al meer dan 75 verhuizingen per week!. StudentenKarwei is direct inzetbaar voor elke verhuizing: particulier en zakelijk, groot of klein! LET OP: Ons verhuisbedrijf levert een betere en voordeligere verhuisservice dan soortgelijke “studenten verhuisbedrijven” in Nederland. Daarnaast is onze studenten verhuisservice landelijk inzetbaar en hebben wij inmiddels duizenden succesvolle verhuizingen achter de rug.
b
Wij hebben o.a. kantoren in: Amsterdam, LeidenDen HaagUtrecht en Rotterdam 

 • Uw verhuizing snel & goedkoop geregeld

 • Getrainde en fitte verhuizers over de vloer

 • Altijd de beste prijs/kwaliteit garantie

 • Wanneer u gebruik wilt maken van een goed geregelde studenten verhuisservice dan zit u goed bij StudentenKarwei. Inmiddels heeft ons verhuisbedrijf meer dan zes jaar ervaring in het bieden van een professionele dienstverlening bij onder meer verhuizingen, schoonmaakwerk en kluswerkzaamheden. Als u gebruik wilt maken van de voordelen die onze studenten verhuisservice te bieden heeft, dan staan wij altijd tot uw beschikking. Uiteraard vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden van onze studenten verhuisservice.

  Veel geld besparen op uw verhuizing?

  Wilt u voordelig verhuizen? Heeft u een klein budget maar wilt u toch ervaren verhuizers inhuren? Dan bent u bij StudentenKarwei aan het juiste adres!

  De voordelen van onze studenten verhuisservice!

  Onze studenten verhuisservice biedt u diverse voordelen. Op de eerste plaats kunnen wij uw verhuizing regelen zoals u het wilt. U kunt een beroep doen op onze studenten verhuisservice wanneer u slechts hulp nodig heeft met het inpak- en of tilwerk, maar ook wanneer u de complete verhuizing wilt uitbesteden aan ervaren mensen bent u van harte welkom bij StudentenKarwei. Wij zorgen voor een maatwerk studenten verhuisservice tegen een aantrekkelijke prijs.

  • Zeer goedkoop verhuizen vanwege hoge kortingen!

  • Professionele verhuismaterialen en personeel!

  • Ons verhuisbedrijf is 7 dagen per week inzetbaar

  Waarom StudentenKarwei voor uw verhuizing?

  Wij kunnen uiteraard een hele lijst opsommen met de voordelen van een verhuizing met verhuisbedrijf StudentenKarwei, maar vinden het belangrijker dat u leest wat anderen van onze verhuisservice vinden. Uiteraard zijn de ervaringen met ons toch ervaringen die u ook mee gaat maken!

  Nieuwsgierig naar ervaringen met onze Verhuis-Student?

  Al meerdere jaren zetten wij onze Verhuis-Studenten in op verschillende projecten. Bent u benieuwd naar de ervaringen die anderen

  Wilt u meer weten over onze studenten verhuisservice?

  Het team van StudentenKarwei staat altijd klaar voor u! Wanneer u meer wilt weten over onze verhuisservice, over andere diensten die wij leveren of opmerkingen heeft? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Wij zijn telefonisch te bereiken maar het is nog eenvoudiger om ons te benaderen via onderstaand contactformulier. Ons team zal er naar streven u het beste antwoord zo spoedig mogelijk te verstrekken.

  De verhuisservice van StudentenKarwei krijgt een gemiddelde beoordeling van8.2,gebaseerd op 1967 klantbeoordelingen.

  Meer informatie