Erkend stagebedrijf StudentenKarwei

Een succesvol bedrijf zorgt ervoor dat kennis wordt overgedragen. Niet alleen aan eigen medewerkers, maar ook aan leerlingen. De medewerkers van de toekomst. Daarom hebben wij gekozen ons beschikbaar te stellen als erkend leerbedrijf voor het middelbaar beroepsonderwijs.

U kunt bij ons terecht voor diverse stagefuncties. Wij proberen u als stagiair(e) zo veel mogelijk te leren in een korte tijd, met daarbij de vraag ons als beloning iets terug te leren. Wij zijn namelijk van mening dat een gedreven stagiair(e) ons jong en ambitieus houdt en dat moet een bedrijf dat met studenten werkt ook uitstralen, vindt u niet?

Voor functies zoals Marketingmedewerker, Communicatiemedewerker en de bekende beroepen in de ICT sector is er altijd ruimte binnen onze bedrijfsvoering. Maar vol is helaas vol, dus vraag snel naar de voorwaarden en mogelijkheden! Stuur samen met je vraag direct even een cv mee dat volledige up to date is, met een leuke foto. Schrijf daarnaast een enthousiaste brief in correct Nederlands en je krijgt altijd een uitgebreide reactie terug.

Bekijk hier de volgende beschikbare stagevacatures:

Marketingmedewerker m/v

Communicatiemedewerker m/v

Webdeveloper m/v

SEO specialist m/v

 

Neem contact op over een stage