Onze studentenverhuisservice verricht alleen in Amsterdam al meer dan 50 verhuizingen per week. StudentenKarwei is direct inzetbaar voor elke verhuizing: particulier en zakelijk, groot of klein! LET OP: Ons verhuisbedrijf is landelijk inzetbaar!

  • Uw verhuizing snel & goedkoop geregeld

  • Getrainde en fitte verhuizers over de vloer

  • Grote en kleine verhuizingen

  • Altijd de beste prijs/kwaliteit garantie

  • 24h service!

StudentenKarwei heeft een studentenverhuisservice van hoge kwaliteit. Wij bieden u de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening die u ook bij de professionele verhuizer krijgt, maar dan tegen een aantrekkelijker tarief. Onze studentenverhuisservice werkt, zoals onze naam al verraadt, met studenten. Dit zijn niet zomaar studenten, maar studenten die zich graag inzetten voor een optimale klanttevredenheid. Voordat studenten worden opgenomen in het professionele team van onze studentenverhuisservice, moeten zij eerst een strenge selectie doorstaan. U bent dan ook altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

Onze studentenverhuisservice staat landelijk voor u klaar

Wanneer u gebruik wilt maken van onze studentenverhuisservice, dan hoeft u niet te kijken naar de woonplaats waarin er gewerkt moet worden. Onze studentenverhuisservice werkt namelijk op landelijke basis. Wij hebben kantoren in onder meer Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Leiden, waardoor wij u werkelijk overal van dienst kunnen zijn. Onze studentenverhuisservice met tarieven die tot wel vijftig procent lager liggen dan de gemiddelde prijzen kunnen wij u altijd het beste voordeel bieden, terwijl u profiteert van een vakkundige dienstverlening op maat.

Meer weten over onze studentenverhuisservice?

StudentenKarwei vertelt u natuurlijk graag meer over de studenten van onze studentenverhuisservice wanneer u hier interesse in heeft. Wij doen dit volledig op vrijblijvende basis, evenals het opstellen van een offerte zonder enkele verplichting. Naast een studentenverhuisservice kunnen wij u onder meer ook diensten op het gebied van tuinieren, bijles en computerhulp bieden. Voor het volledige aanbod kunt u natuurlijk op de website terecht.

Meer informatie

 


Meer informatie over andere diensten?