LET OP: StudentenKarwei is door de jaren heen gespecialiseerd in tuinaanleg en biedt u 100% tevredenheid garantie. Kijk op de Tuin-student pagina voor meer informatie

Wilt u een ervaren tuinman inschakelen voor diensten op het gebied van tuinaanleg, maar wilt u niet direct de hoofdprijs betalen voor de dienstverlening? Dan kunt u uitstekend terecht bij StudentenKarwei! Wij kunnen tuinen voor u aanleggen op zeer professionele wijze. U zult versteld staan van het resultaat na uw tuinaanleg. Wij hebben nog nooit een ontevreden klant gehad en leggen jaarlijks meer dan 50 tuinen aan. Digitale 3D schetsen van uw toekomstige tuin zijn mogelijk om uw een beter beeld te geven van het resultaat wat u te wachten staat. Voor tuinaanleg kunt u ons inschakelen in o.a. de gemeenten: Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en alles wat daar tussen ligt. Neem contact op met onze tuinafdeling en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Optimaal resultaat voor tuinaanleg

Wij bieden u de mogelijkheid gebruik te maken van de services van een ervaren tuinman tegen een aantrekkelijke prijs. Onze professional in tuinaanleg staat graag op korte termijn voor u klaar om uw tuin eens goed onder handen te nemen. Daarbij maken wij uitsluitend gebruik van professionele hoveniers materialen en hoveniersbus. Onze tuinman staat op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud garant voor een optimaal resultaat naar wens.

Waarom Studentenkarwei.nl

  • Ervaren en opgeleide tuin-studenten

  • Jarenlange ervaringen op gebied van tuinaanleg

  • Bespaar tot 60% op een nieuwe tuin!

Een ervaren tuinman voor uw tuinaanleg!

Als het om tuinaanleg gaat, dan is het belangrijk dat het resultaat uw verwachtingen overtreft. Uw tuin moet de buitenruimte zijn waarin u optimaal kunt genieten van de omgeving. Als u onze tuinman inschakelt voor de tuinaanleg, dan bent u verzekerd van een resultaat naar wens. Er wordt goed geluisterd naar uw ideeën en voordat er aan de tuin wordt begonnen, wordt het ontwerp volledig met u besproken. Zo zijn wij zeker dat onze tuinman de tuin realiseert die u wilt hebben. Wij gaan altijd voor een 100% klanttevredenheid, en die garantie krijgt u altijd op het gebied van tuinaanleg.

Is het tijd voor een nieuwe tuin?

De Tuin-studenten van StudentenKarwei staan geheel voor u klaar om een nieuwe tuin aan te leggen en eventueel uw tuin te onderhouden!

Meer informatie over tuinaanleg

Uiteraard kunt u op onze website meer informatie vinden over onze mogelijkheden en kwaliteiten op het gebied van tuinaanleg. Toch kan het altijd zijn dat u nog vragen heeft. U bent altijd welkom vrijblijvend meer informatie aan te vragen of contact op te nemen voor een offerte voor uw tuinaanleg. Wij zorgen ervoor dat alles volledig helder is voordat onze tuinman voor u aan de slag gaat.

Meer informatie


Meer informatie over andere diensten?