StudentenKarwei is een verhuisbedrijf in Amsterdam. Dit klinkt natuurlijk heel eenvoudig, en eigenlijk is het dat ook, maar er steekt meer achter. StudentenKarwei is namelijk een initiatief dat is uitgegroeid tot een onderneming waar u altijd op kunt vertrouwen. Wij zijn niet alleen uw betaalbare verhuisbedrijf in Amsterdam, maar onder meer ook uw hoveniersservice, uw schoonmaakbedrijf en uw bijlesverzorger. Kortom, wij zijn van alle markten thuis! Wij werken met studenten die niet onderdoen voor de specialiteiten en kwaliteiten van de professionele verhuizer. Onze studenten komen dan ook niet zomaar in het team van het verhuisbedrijf in Amsterdam terecht.

Bespaar tot wel 50%!

U bent op zoek naar een verhuizers die voordelig is, kwaliteit werk aflevert en dat in de regio Amsterdam. StudentenKarwei heeft de oplossing!

De studenten van ons verhuisbedrijf in Amsterdam

Wij gaan zeer nauwkeurig te werk als het gaat om het team van ons verhuisbedrijf in Amsterdam. Het is zeker niet zo dat iedere student bij ons terecht kan om de rol van verhuizer op zich te nemen. Bij ons draait het om voordelig verhuizen, maar dit betekent niet dat de kwaliteit te wensen over mag laten. U moet altijd kunnen vertrouwen op de professionaliteit van ons verhuisbedrijf in Amsterdam, en hier zorgen wij voor. Het team van het verhuisbedrijf in Amsterdam bestaat dan ook uit studenten die een zware selectie hebben doorstaan en u alles kunnen bieden wat u nodig heeft.

Tot wel 50% goedkoper verhuizen!

Door de strenge selectie die StudentenKarwei toepast op de studenten weten we precies wat we aan wie hebben en wat de specialiteiten zijn van de studenten. Dit zorgt ervoor dat wij tot wel 50% goedkoper kunnen zijn.

  • Ervaren verhuizers

  • Geen onnodige koste

  • Onze studenten werken door!

  • Studenten zijn goedkoper

  • Studenten willen scoren en werken daarom beter!

Ons verhuisbedrijf in Amsterdam staat voor u klaar

Wij bieden u een zeer uitgebreide service als verhuisbedrijf in Amsterdam. Wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven die goed en goedkoop willen verhuizen. StudentenKarwei heeft meerdere vestigingen in Nederland. Wij zijn dus niet alleen uw verhuisbedrijf in Amsterdam, maar onder meer ook in de regio’s Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Kijk verder op de website voor meer informatie, of neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie


Meer informatie over andere diensten?