LET OP: Ons  verhuisbedrijf in Amsterdam verricht meer dan 75 verhuizingen per week! Wij werken uitsluitend met goed opgeleide verhuizers en professionele verhuismaterialen. Daarnaast kunt u 7 dagen per week gebruik maken van onze verhuisservice en bieden wij u altijd de beste service tegen de laagste prijs.

Met o.a. vestigingen in Breda, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Leiden zijn wij Nederlands snels groeiende verhuisbedrijf.

 

 • Uw verhuizing snel & goedkoop geregeld

 • Altijd getrainde en fitte verhuizers over de vloer

 • Bij uitstek de beste prijs/kwaliteit verhouding

 • Wanneer u gebruik wilt maken van een verhuisbedrijf in Amsterdam, dan bent u altijd van harte welkom bij StudentenKarwei. Wij werken met sterke jongemannen die de opleiding tot verhuizer al achter de rug hebben. Onze verhuizers zijn jong, slim en werken vaak in een vlot tempo waardoor uw verhuizing soepel en snel verloopt. Dit betekent dat u tegen een zeer aantrekkelijk tarief gebruik kunt maken van de verhuisservice die ons verhuisbedrijf in de regio Amsterdam te bieden heeft. Verder op onze website kunt u meer informatie vinden over de aantrekkelijke tarieven die u mag verwachten wanneer u gebruik wilt maken van de services van ons verhuisbedrijf in de omgeving Amsterdam.

  Bedrijfsverhuizingen in Amsterdam?

  Verhuizen in onze hoofdstad Amsterdam kan aardig in de kosten lopen en geregeld komt u onervaren verhuisbedrijven tegen. StudentenKarwei is gespecialiseerd in meerdere soorten verhuizingen, wij verhuizen de inboedels van woningen maar ook houden wij ons al een aantal jaar bezig met bedrijfsverhuizingen. Van complete bedrijfsverhuizingen naar andere locaties tot bedrijfsverhuizingen naar andere afdeling binnen hetzelfde gebouw.

  Professionele verhuizing in de regio Amsterdam?

  U bent op zoek naar een verhuizers die voordelig is, kwaliteit werk aflevert en dat in de regio Amsterdam. StudentenKarwei heeft de oplossing!

  De voordelen van StudentenKarwei als verhuisbedrijf Amsterdam!

  Een verhuisbedrijf dicht bij huis of waar u naartoe verhuist is altijd handig, zo kunt u ons vinden in Den Haag, Rotterdam en nog vele anderen plaatsen! Maar er zijn uiteraard nog veel meer voordelen aan een verhuisbedrijf in Amsterdam!

  • Bespaar tot wel 60% op uw verhuizing!

  • Enkel ervaren verhuizers!

  • Uw verhuizing is volledig verzekerd

  Hoe bevalt de Verhuis-Student van StudentenKarwei?

  Bent u benieuwd naar alle ervaringen met de Verhuis-Student van StudentenKarwei? Wij verzamelen van al onze klanten alle ervaringen op de website, zodoende weet u wat u kunt verwachten.

  Ons verhuisbedrijf staat in Amsterdam graag voor u klaar!

  Wij hebben een ruime ervaring als verhuisbedrijf in de regio Amsterdam. Tot ons werkgebied behoren onder meer Den Haag, Amersfoort en Utrecht. Ook wanneer u gebruik wilt maken van ons verhuisbedrijf in Amsterdam staan wij graag voor u klaar. Wij kunnen u zowel een service bieden voor uw verhuizing van A naar B, maar ook voor interne verhuizingen kunt u altijd terecht bij ons verhuisbedrijf in de regio Amsterdam. Uiteraard vertellen wij u graag meer over onze mogelijkheden.

  Meer informatie over ons verhuisbedrijf Amsterdam?

  StudentenKarwei is het verhuisbedrijf in de regio Amsterdam die u nodig heeft wanneer u betaalbaar wilt verhuizen met de hulp van een ervaren verhuisbedrijf. In Amsterdam en omgeving kunnen wij u een uitstekende service op maat bieden. Heeft u interesse of wilt u meer weten? Vul dan het online contactformulier in of neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen of te bellen naar de dichtstbijzijnde vestiging.

  Meer informatie


  Meer informatie over andere diensten?