Onze particuliere diensten

Wilt u als particulier iemand eenmalig inhuren voor een klus in en rond het huis? Of zoekt u hulp bij u op kantoor, maar niet meer dan een aantal uur? StudentenKarwei is dan uw oplossing. U kunt ons zien als een soort uitzendbureau van studenten voor particulieren. Dat wil zeggen wat wij een groot bestand met direct beschikbare studenten hebben klaarstaan in diverse beroepsgroepen. Op het  moment dat u behoefte heeft aan hulp, maar u bent zelf geen bedrijf en kan dus geen personeel aannemen, dan komen wij van pas.

Een student tijdelijk inhuren als particulier

U kunt een student van StudentenKarwei tijdelijk inhuren als particulier. Dit kan gaan om een klus in huis, om het huis of bij familie of vrienden. Voor een verhuizing of wanneer er bijvoorbeeld een computer gecrasht is. U kunt gemakkelijk een ICT student inhuren van StudentenKarwei. Deze student rijdt direct naar uw adres, stelt zich netjes voor en begint aan de klus.

Als particulier iemand inhuren voor een korte klus

Als particulier gebeurt het wel eens dat u iemand wilt inhuren voor een korte klus. Dat kan bijvoorbeeld gaan om schilderwerk bij u thuis, wat voor u alleen echt te veel wordt. Geen probleem. U belt gewoon met StudentenKarwei en wij zorgen dat er een geschikte schilder bij u thuis wordt afgezet. Maar hoe werkt dit dan allemaal vraagt u? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op en wij leggen het u graag even telefonisch uit. Bent u handig met websites? Dan kunt u het ook online vinden op onze pagina: Hoe werkt StudentenKarwei.

Overzicht van onze particuliere diensten

 

studentenkarwei-verhuisstudent studentenkarwei-tuinstudent studentenkarwei-klusstudent
studentenkarwei-bijlesstudent studentenkarwei-pcstudent studentenkarwei-schoonmaakstudent

Een blik op StudentenKarwei