Werken bij StudentenKarwei

Wanneer je komt werken voor StudentenKarwei moet je voldoen aan een aantal eisen. Je bent student, je bent een harde werker en je blinkt uit in een karwei dat wij aanbieden. Voel je je al aangesproken? Heel goed, dan zien wij graag jouw gegevens en sollicitatieformulier tegemoet komen.

Als tegenprestatie kunnen wij je ook heel wat bieden. Want na flexibiliteit staat StudentenKarwei bekend als een goed betaalde bijbaan naast het studeren. Wij bieden een groot aantal professies aan waar iedere student zijn of haar ei in kwijt kan. Ben jij een ICT-student en reuze handig met computers? Meld je dan beslist aan want wij sturen je graag langs bij onze opdrachtgevers die staan te springen om tijdelijke hulp. Maar behalve ICT zijn er nog veel meer vakgebieden waar we jou voor nodig kunnen hebben. Wat dacht je van tuinieren, teksten schrijver, verhuizen, vloeren leggen, schilderen of andere klussen? Ook zoeken wij marketing studenten die niet bang zijn mensen aan te spreken of te flyeren in winkelcentra.

Wil je graag, maar mis je nog wat overtuiging of een duwtje in de rug? Heel begrijpelijk. StudentenKarwei geeft voor veel vakgebieden professionele trainingen en een stoomcursus die ervoor zorgt dat je met voldoende kennis en zelfvertrouwen op pad kunt gaan om iedere klus te klaren.

Pas jij binnen ons team van enthousiaste studenten? Vul dan nu het sollicitatieformulier in.

 

Sollicitatie