Over de studenten van Studentenkarwei

StudentenKarwei werkt dagelijks met meer dan 100 studenten die ervoor moeten zorgen dat wij u als klant tevreden houden. Alle Studenten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van benodigde capaciteiten en goede werkhouding. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de kwaliteit van de werkzaamheden want daar is al goed over nagedacht.

 

Kunnen de studenten echt alles?

Onze studenten kunnen veel, werken goed samen en ontwikkelen elke dag. Binnen onze doelgroep komt het zelden voor dat wij klussen niet kunnen aannemen vanwege gebrek aan kennis.

Mochten onze studenten toch extra hulp nodig hebben bij een iets ingewikkelde verhuizing of computerklus, dan schakelen wij direct ons netwerk van professionele partnerbedrijven in om de klus soepel te laten verlopen. Voor u blijven alle kosten en voorwaarden hetzelfde. U een zorg minder en wij een tevreden klant rijker.

 

Wie krijg ik over de vloer?

De studenten die wij op pad sturen zijn van tevoren zorgvuldig geselecteerd aan de hand van de klusjes die wij binnen krijgen, zo sturen wij bijvoorbeeld een u een ICT student als u belt met computerproblemen, de Verhuis-student als u hulp nodig heeft bij een verhuizing of de Tuin-student met een agrarische achtergrond wanneer uw tuin een opfrisser kan gebruiken. Al onze studenten:

  • Spreken Nederlands en Engels

  • Zijn tussen de 19 en 27 jaar oud

  • Zijn flexibel inzetbaar, ook in de avonduren of weekend

  • Zijn vriendelijk en klantgericht

Wij vinden communicatie heel belangrijk en besteden wij hier veel aandacht aan. U kunt makkelijk contact opnemen met onze studenten door ons te bellen of te mailen met uw vraag. Vragen is helemaal gratis en u heeft meestal dezelfde dag nog uw antwoord op de mail staan.

Meer informatie