“Over de studenten van StudentenKarwei”

StudentenKarwei bestaat alweer 10 jaar werkt dagelijks met meer dan 100 studenten en professionals die ervoor moeten zorgen dat wij u als klant tevreden houden. Alle Studenten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van benodigde capaciteiten en goede werkhouding. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de kwaliteit van de werkzaamheden want daar is al goed over nagedacht.

Kunnen de studenten echt alles?

Onze studenten kunnen veel, werken goed samen en ontwikkelen elke dag. Binnen onze doelgroep komt het zelden voor dat wij klussen niet kunnen aannemen vanwege gebrek aan kennis.

Mochten onze studenten toch extra hulp nodig hebben bij een iets ingewikkelde verhuizing dan schakelen wij onze professionals in om de klus soepel te laten verlopen. Voor u blijven alle kosten en voorwaarden hetzelfde. U een zorg minder en wij een tevreden klant rijker.

Goedkope Verhuizers
Handige klusser

Voor elke klus een student!

Wie krijg ik over de vloer?

Al onze studenten worden zorgvuldig geselecteerd en

  • Spreken Nederlands en Engels
  • Zijn tussen de 19 en 27 jaar oud
  • Zijn flexibel inzetbaar, ook in de avonduren of weekend
  • Zijn vriendelijk en klantgericht

De achtergrond van de student sluit aan bij uw klus. Als u belt voor hulp bij schilderen of laminaat leggen, sturen wij een Klus-student. De Verhuis-student helpt u met verhuizen en de Tuin-student met agrarische achtergrond geeft uw tuin een opfrisser.

Meer informatie

Wij vinden communicatie heel belangrijk en besteden hier veel aandacht aan. U kunt makkelijk contact opnemen met onze studenten door ons te bellen of te mailen met uw vraag.

Vragen is helemaal gratis en u heeft meestal dezelfde dag nog uw antwoord.