“Goedkoop verhuizen is mogelijk met ons studenten verhuisbedrijf”

Onze professionele verhuisservice neemt uw verhuizing van begin tot eind uit handen maar kan ook ingeschakeld worden als u alleen hulp nodig heeft bij het inpak en tilwerk.

Onze studenten doen niet onder aan professionele verhuizers en hebben inmiddels honderden verhuizingen succesvol achter de rug.

gratis verhuisofferte

Een slim verhuisbedrijf!

Wij weten hoe verhuizen werkt

  • Flexibel en 7 dagen per week inzetbaar!

  • Geen onduidelijkheden of verrassingen achteraf

  • Wij verhuizen in heel Nederland

  • Onze studenten sjouwen meer dozen dan studieboeken

Een slim verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf StudentenKarwei werkt zeer efficiënt en plant samen met u de verhuizing in. Onze studenten verhuisservice verricht alleen in Amsterdam al meer dan 75 verhuizingen per week!

Telefonisch nemen wij uw hele verhuizing door zodat onze verhuizers goed voorbereid op pad gaan. Na afloop van de verhuizing kunnen wij u eventueel helpen met het aansluiten van uw elektrische apparatuur of het monteren van uw meubels, bespreek dit tijdens het inplannen zodat onze studenten de juiste gereedschappen meenemen.

De StudentenKarwei verhuisservice kan u daarnaast voorzien van een 22m3 verhuiswagen met daarin professionele verhuismaterialen als steekwagens, hondjes en spanbanden zoals een echt verhuisbedrijf dat doet. De grote stapel verhuisdekens wordt gebruikt om breekbare spullen netjes in te pakken.  

Zo kunt u nog meer in kosten besparen en bent u dankzij de inzicht rijke Verhuis-Studenten altijd verzekerd dat uw spullen veilig aankomen.

Goedkope Verhuizers Studenten

Bespaar tot wel 50% op uw verhuizing en ga nu goedkoop verhuizen!

Op zoek naar een verhuisbedrijf dat uw gehele verhuizing uit handen neemt voor een eerlijke prijs? Dan bent u bij ons bij het juiste adres!

klussers studentenkarwei

Klusjes doen tijdens de verhuizing

Verhuisbedrijf StudentenKarwei werkt zeer efficiënt en plant samen met u de verhuizing in. Telefonisch nemen wij uw hele verhuizing door zodat onze goedkope verhuizers goed voorbereid op pad gaan. Na afloop van de verhuizing kunnen wij u eventueel helpen met het aansluiten van uw elektrische apparatuur, laminaat laten leggen, of het monteren van uw meubels.

De StudentenKarwei verhuisservice kan u daarnaast voorzien van een 22m3 verhuiswagen met daarin professionele verhuismaterialen als steekwagens, hondjes en spanbanden zoals een echt verhuisbedrijf dat doet. De grote stapel verhuisdekens worden gebruikt om breekbare spullen netjes in te pakken.

Onze studenten doen niet onder aan professionele verhuizers en hebben inmiddels honderden verhuizingen succesvol achter de rug.

Transport door onze verhuis-student

StudentenKarwei biedt naast de verhuisservice ook een voordelige transport-service. Heeft u los meubilair of witgoed dat van A naar B getransporteerd moet worden dan kunt u ons inschakelen. Wij pakken alles netjes in met verhuisdekens zodat alles schade vrij aankomt.

Heeft u online aankopen gedaan op marktplaats of andere veilingsites dan kunnen wij u ook van transport voorzien. U ontvangt nog meer korting als u flexibel bent met de planning. Bel of mail voor meer informatie.

  • Omdat wij met ervaren studenten werken kunnen wij u een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding aanbieden.
  • Als u ervoor kiest om het transport zelf te regelen en alleen verhuizers-spierkracht nodig heeft, kunt u ons ook inschakelen.
  • Ook heel handig!: Checklist verhuizen en m3 calculator
  • Noem er nog een paar (max 7 punten, al is 5 qua design mooier en beter leesbaar)
goedkope studenten verhuisservice
offerte verhuisbedrijf in amsterdam

Verhuisbedrijf voor heel Nederland

StudentenKarwei helpt particulieren en bedrijven door heel Nederland. Iedereen kan dus profiteren van onze lage tarieven. Met vestigingen in Amsterdam, Breda, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Leiden zijn wij het snelst groeiende verhuisbedrijf van Nederland.