“Een goedkope verhuisservice in Rotterdam. Onze tarieven liggen gemiddeld 50% lager.”

StudentenKarwei verricht meer dan 75 succesvolle verhuizingen per week in de regio Rotterdam. Ons verhuisbedrijf is 7 dagen per week inzetbaar voor zowel grote als kleine verhuizingen! Maak gebruik van de vele voordelen die onze stad te bieden heeft. Wij zijn Rotterdams snelst groeiende verhuisservice, maar zijn ook actief in het rest van het land.

Betaal nooit meer te veel voor ‘overbodige luxe’. StudentenKarwei is een professioneel verhuisbedrijf in Rotterdam, dat door een slimme aanpak dezelfde service biedt als erkende verhuizers. Met onze ruime ervaring bieden we u een zeer complete en betaalbare verhuisservice. Handige, sterke en opgeleide verhuis-studenten werken samen met ervaren professionals.

goedkoop verhuizen Rotterdam

De verhuis-student

Tot wel 50% goedkoper verhuizen

 • Uw verhuizing vakkundig én goedkoop geregeld

 • 7 dagen per week

 • Uitsluitend opgeleide en fitte verhuizers
 • Bij uitstek de beste prijs-kwaliteit verhouding

 • Lokale Rotterdamse studenten en specialisten

 • Volledig verzekerd
 • Gratis gebruik van professionele verhuismaterialen

Goedkope verhuisservice in Rotterdam met een strenge voorselectie

Door de strenge selectie die StudentenKarwei toepast op de studenten weten we precies wat we aan wie hebben en wat de specialiteiten zijn van de studenten. Dit zorgt ervoor dat wij tot wel 50% goedkoper kunnen zijn ten opzichte van andere verhuisbedrijven die dezelfde professionele kwaliteit leveren.

Wij werken met sterke jongemannen die de opleiding tot verhuizer al achter de rug hebben. De hardwerkende en slimme studenten hebben naast ervaring, ook het grote voordeel dat ze goedkoper zijn. Dit merkt u direct tijdens het zien van onze gratis offerte. De samenwerking tussen ervaren specialisten en zelfopgeleide studenten zorgt ook nog eens voor veel flexibiliteit. We zijn daardoor 7 dagen per week inzetbaar voor goedkope verhuizingen in Rotterdam.

studenten verhuisservice in Rotterdam

Zakelijk verhuizen in Rotterdam

goedkope bedrijfsverhuizing Rotterdam

Rotterdam heeft in oppervlakte het grootste bedrijventerrein van Nederland. Daarnaast zorgen de levendige binnenstad en de sterke opkomst van nieuwe (zakelijke) districten voor veel extra bedrijvigheid. Het is dus niet gek dat er in Rotterdam ook veel vraag is naar zakelijke verhuizingen.

StudentenKarwei helpt bedrijven met bedrijfsverhuizingen en transportservice op projectbasis. Ook voor bedrijven in Rotterdam bieden wij een zeer goedkope studenten verhuisservice, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Door onze slimme aanpak verhuizen we uw bedrijf binnen een dag naar de nieuwe locatie. Alle werknemers hebben op deze manier weinig tot geen last van verhuisactiviteiten. Daarnaast helpen onze klus studenten met overgebleven klusjes, zoals verven, (de)monteren en het installeren van alle elektronica.

studenten verhuisbedrijf in Rotterdam

De voordelen van onze studenten:

 • Ervaren en opgeleide verhuizers

 • Alle verhuizers zijn goed verzekerd

 • Goede screening van onze studenten
 • Flexibel: verhuizen wanneer het u uitkomt
 • Veel goedkoper dan erkende verhuizers

 • Gegarandeerde tevredenheid!
  (zie onze top beoordelingen)

De laatste loodjes? Dan is het tijd voor de Klus Student

De complete verhuisservice in Rotterdam van StudentenKarwei biedt meer dan alleen maar sjouw- en transportwerkzaamheden. We pakken bijvoorbeeld ook alle goederen netjes in en uit, zodat alle spullen netjes de nieuwe bestemming bereiken.

Toch zien we dat er veel tijd en energie gewonnen kan worden met kluswerkzaamheden. Onze vakkundige klusjesmannen voltooien al uw studenten klusjes. Denk bijvoorbeeld aan schilderen, laminaat leggen en het (de)monteren van meubels. Zo weet u zeker dat u na uw verhuizing direct geniet van de nieuwe woning.

verhuizen en klussen in rotterdam

Bespaar tot wel 50% op uw verhuizing en ga nu goedkoop verhuizen!

Op zoek naar een verhuisbedrijf dat uw gehele verhuizing in Rotterdam uit handen neemt voor een eerlijke prijs? Dan bent u bij ons bij het juiste adres!

Werkwijze in 4 simpele stappen

Werkwijze in 4 simpele stappen

STAP 1

Vraag een offerte aan via de offerte knop of door te bellen. Overleg uw specifieke wensen met onze specialist.

STAP 2

U ontvangt binnen 24 uur per email een offerte op maat. Bespreek indien nodig eventuele aanpassingen.

STAP 3

Geef akkoord door per email te reageren op de offerte en geef een definitieve of voorkeursdatum en tijdstip door.

STAP 4

U ontvangt van ons per email een bevestiging van de gemaakte afspraken. U kunt genieten van onze service.

gratis verhuis offerte in rotterdam

Wij verhuizen niet alleen in regio Rotterdam …

StudentenKarwei helpt particulieren en bedrijven door heel Nederland. Iedereen kan dus profiteren van onze lage tarieven. Met vestigingen in Amsterdam, Breda, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Leiden zijn wij het snelst groeiende verhuisbedrijf van Nederland.