Ons verhuisbedrijf in Leiden verricht meer dan 200 verhuizingen per maand! Daarnaast kunt u 7 dagen per week verhuizen. De verhuizers van ons verhuisbedrijf zijn goed opgeleid en kennen de regio Leiden als geen ander. Wij kunnen u goedkoop verhuizen, groot en klein tegen een vaste lage prijs. Ons verhuisbedrijf doet dit al succesvol sinds 2007. Vraag vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt vrijwel direct een offerte  op maat per e-mail. U kunt met ons ook verhuizen in: Oegstgeest, Sassenheim, voorschoten of Rijnsburg.

  • Ervaren en fitte verhuizers

  • Geen overbodige en onduidelijke kosten

  • Onze verhuizers werken hard

  • De beste prijs kwaliteit verhouding

  • Onze verhuisservice staat garant voor een vlekkeloze verhuizing!

Waarom verhuisbedrijf StudentenKarwei? 

Wanneer u een verhuisbedrijf in Leiden nodig heeft, dan kunt u altijd een beroep doen op de uitgebreide en vriendelijke dienstverlening van StudentenKarwei. Wij staan voor u klaar met een ervaren team studenten dat zich graag inzet om uw verhuizing op rolletjes te laten verlopen. Ons verhuisbedrijf in Leiden is niet alleen in de stad actief, maar ook in de hele omgeving zoals Oegstgeest, Sassenheim, voorschoten of Rijnsburg. Wilt u gebruik maken van ons verhuisbedrijf in Leiden en ook het inpakwerk laten verzorgen? Dat kan. Ons verhuisbedrijf werkt daarnaast met professionele verhuismaterialen zoals: steekwagen, verhuisdekens en eventueel een (de)montage service.

Profiteer nu van de Verhuis-Student!

Wilt u een goede geregelde verhuizing tegen een eerlijke prijs? Wacht dan niet! Met de Verhuis-Student bespaart u wel tot 50% op uw verhuizing!

Verhuisbedrijf Leiden, de betaalbare professionals

U mag van ons altijd een maximale inzet verwachten. Als verhuisbedrijf in Leiden en omgeving bieden wij u een maatwerk service van betrouwbare kwaliteit. Wij stemmen onze service af op uw behoeften. Zo betaalt u ook nooit teveel bij ons verhuisbedrijf in Leiden. Wij kunnen onder meer vervoer van zware spullen, huisdieren en uw reguliere inboedel. Tevens kunnen wij veel voor extra’s voor u verzorgen, als verhuisdekens, verhuisdozen, spanbanden, een steekwagen en uiteraard een vrachtwagen met laadklep. De verhuizers van ons verhuisbedrijf in Leiden gaan altijd met zorg en respect met uw eigendommen om.

Altijd voordeel bij ons verhuisbedrijf in Leiden

De prijs-kwaliteitverhouding van ons verhuisbedrijf in Leiden ligt altijd ruim in uw voordeel. U mag van ons altijd een professionele service verwachten, tegen betaalbare tarieven die binnen uw budget passen. U kunt bij ons verhuisbedrijf in Leiden altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Uiteraard bent u ook vrij contact met ons op te nemen voor meer informatie en advies. Wij zijn altijd bereikbaar via het contact formulier.

Meer informatie


Meer informatie over andere diensten?