“Een goedkoop studenten verhuisbedrijf in Utrecht. Gemiddeld 50% goedkoper dan erkende verhuizers.”

De tarieven van ons verhuisbedrijf in Utrecht liggen aanzienlijk onder de prijzen die u betaalt bij de meeste verhuisbedrijven. Dit komt doordat wij werken met een team fitte studenten, die tegen een betaalbaar tarief iedere verhuizing in Utrecht realiseren. De studenten zijn opgeleid tot verhuizer, en werken altijd samen met een ervaren verhuisspecialist.

Onze studenten verhuisservice in Utrecht levert dezelfde kwaliteit als een erkende verhuizer, maar u betaalt hier maar gemiddeld de helft voor. Ervaar een professionele en goedkope verhuizing voor een studentenprijs. Vraag nu gratis uw op maat gemaakte offerte aan. Binnen 24 uur krijgt u antwoord van een specialist.

goedkoop verhuizen in Den Haag

De verhuis-student

Verhuis tot wel 50% goedkoper in Utrecht

 • Uw verhuizing vakkundig én goedkoop geregeld

 • 7 dagen per week

 • Uitsluitend opgeleide en fitte verhuizers
 • Bij uitstek de beste prijs-kwaliteit verhouding

 • Lokale studenten en specialisten uit Utrecht

 • Volledig verzekerd
 • Gratis gebruik van professionele verhuismaterialen

Ervaren verhuisservice in Utrecht,
werkt met de beste studenten

Bij StudentenKarwei werken we uitsluitend met opgeleide en fitte studenten. De verhuis student in Utrecht weet precies hoe hij spullen moet sjouwen en inpakken. Naast theorie- en praktijklessen is een goed fysiek van groot belang. Verhuizen is nou eenmaal zwaar, ondanks dat ze door slimme technieken wel goed hun energie kunnen verdelen en blessures goed voorkomen.

De fitte en slimme studenten hebben naast ervaring, ook veel tijd. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat we met gemak 7 dagen per week verhuizingen in de regio Utrecht voltooien. Daarnaast zijn studenten goedkoper dan oudere verhuizers, wat u ook direct opmerkt tijdens een gratis offerte. Vraag nu uw gratis verhuisofferte aan en zie direct de beste verhuisprijs.

verhuisbedrijf utrecht

Bedrijfsverhuizing in Utrecht

goedkope bedrijfsverhuizing Utrecht

De vierde stad van ons land heeft naast een groot aantal inwoners, ook veel bedrijvigheid. De meest centrale stad is namelijk een perfecte locatie voor zowel kleine ondernemingen, als grote internationale bedrijven. Van interne verhuizingen binnen een pand, tot aan verhuizingen tussen verschillende plaatsen, StudentenKarwei realiseert de meeste verhuizingen binnen 1 dag.

De opgeleide studenten en voorman sjouwen, zorgen voor transport, en regelen alle kluswerkzaamheden zoals monteren en elektronica installeren. Daarnaast zijn de studenten ook inzetbaar voor logistieke opdrachten voor uw eigen bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan pakketten bezorgen voor elektronica- en meubelzaken.

studenten verhuisbedrijf in Utrecht

De voordelen van onze studenten verhuizers in Utrecht:

 • Ervaren en opgeleide verhuizers

 • Alle verhuizers zijn goed verzekerd

 • Goede screening van onze studenten

 • Flexibel: verhuizen wanneer het u uitkomt

 • Veel goedkoper dan erkende verhuizers

 • Gegarandeerde tevredenheid!
  (zie onze top beoordelingen)

Complete verhuisservice:
goedkope verhuizers én klussers

Naar een nieuwe woning verhuizen klinkt leuk, maar het brengt vaak veel stress met zich mee. Alles oversluiten, instanties inlichten, spullen inpakken, en de transport regelen. Zijn we daarna klaar? In 9 van de 10 gevallen is dit helaas nog maar de helft van de klus. De overgebleven klusjes laten meestal op zich wachten.

StudentenKarwei levert naast goedkope verhuizers ook ervaren klussers. Zij helpen u onder andere met (de)monteren van meubels, laminaat leggen, verven, en elektronica installeren. U hoeft op deze manier alleen nog maar de verhuizers en klussers in Utrecht te regelen. Zij doen daarna de rest. In de meeste gevallen geniet u al na 1 dag van uw nieuwe woning. Dit noemen we een complete verhuisservice.

goedkope verhuizers en klussers in utrecht

Bespaar tot wel 50% op uw verhuizing in Utrecht!

Op zoek naar een betaalbaar studenten verhuisbedrijf in Utrecht? StudentenKarwei regelt het binnen 1 dag, voor zowel particulieren als bedrijven!

Werkwijze in 4 simpele stappen

Werkwijze in 4 simpele stappen

STAP 1

Vraag een offerte aan via de offerte knop of door te bellen. Overleg uw specifieke wensen met onze specialist.

STAP 2

U ontvangt binnen 24 uur per email een offerte op maat. Bespreek indien nodig eventuele aanpassingen.

STAP 3

Geef akkoord door per email te reageren op de offerte en geef een definitieve of voorkeursdatum en tijdstip door.

STAP 4

U ontvangt van ons per email een bevestiging van de gemaakte afspraken. U kunt genieten van onze service.

gratis verhuis offerte in utrecht

Van de Utrechtse grachten naar afgelegen dorpen

StudentenKarwei verhuist niet alleen in de regio Utrecht. We verhuizen namelijk door heel Nederland. Alle 12 provincies zijn ons werkgebied. Iedereen kan dus profiteren van onze lage tarieven en fitte studenten. Met wagenparken in Amsterdam, Breda, Rotterdam, Den Haag en Leiden zijn wij het snelst groeiende verhuisbedrijf van Nederland.