“Een voordelige verhuisservice in Amsterdam. Onze tarieven liggen gemiddeld 50% lager.”

Als u een verhuisservice in Amsterdam wilt inschakelen, dan gaat u er waarschijnlijk vanuit dat dit u een behoorlijk bedrag gaat kosten. Het is dan ook zo dat Amsterdam een drukke stad is, met veel hindernissen en figuurlijke hobbels in de weg.

Dit zorgt ervoor dat een verhuisbedrijf in Amsterdam vaak duurder is dan in een kleinschalig dorp.

Wilt u toch voordelig verhuizen in de hoofdstad? Dan laat StudentenKarwei u graag zien dat een goedkope verhuisservice in Amsterdam zeker niet onbetaalbaar hoeft te zijn.

Ons verhuisbedrijf in Amsterdam verricht meer dan 75 verhuizingen per week! Wij werken uitsluitend met goed opgeleide verhuizers en professionele materialen.

goedkope verhuisservice amsterdam

De verhuis-student

Onze verhuisservice bestaat uit:

 • Uw verhuizing snel én goedkoop geregeld

 • 7 dagen per week

 • Uitsluitend opgeleide en fitte verhuizers
 • Bij uitstek de beste prijs/kwaliteit verhouding
 • Lokale Amsterdamse verhuizers
 • Volledig verzekerd
 • Bespaar tot 50% op uw verhuizing

Verhuisservice in Amsterdam met een strenge selectie

De strenge selectie en het gebruik van de beste studenten zorgt ervoor dat StudentenKarwei zich kan onderscheiden van haar concurrenten. Profiteer dan ook van de grote voordelen!

Wij werken met sterke jongemannen die de opleiding tot verhuizer al achter de rug hebben. Onze verhuizers zijn jong, slim en werken vaak in een vlot tempo waardoor uw verhuizing soepel en snel verloopt. Dit betekent dat u tegen een zeer aantrekkelijk tarief gebruik kunt maken van de verhuisservice dat ons goedkope verhuisbedrijf in de regio Amsterdam te bieden heeft.

goedkoop verhuizen in amsterdam

Bedrijfsverhuizing in Amsterdam

bedrijfsverhuizing amsterdam

De stad Amsterdam en met name de Zuidas, wordt gezien als een van de belangrijkste zakendistricten van Europa. Nederlandse en internationale bedrijven vestigen zich in onze hoofdstad. De vraag naar zakelijke verhuizingen is hier dan ook groot.

Toch is een bedrijfsverhuizing in Amsterdam echt anders dan een particuliere verhuizing. De omvang als de eisen zijn niet met elkaar te vergelijken. Gezien de grote hoeveelheid aan onervaren verhuisbedrijven is het ook niet gek dat er vaak veel fout gaat tijdens een bedrijfsverhuizing.

StudentenKarwei is al jaren gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen. Van complete bedrijfsverhuizingen naar andere locaties tot aan (interne) bedrijfsverhuizingen naar andere afdelingen binnen hetzelfde gebouw. Onze opgeleide studenten brengen iedere verhuizing tot een succes.

studenten verhuisbedrijf in amsterdam

De voordelen van onze studenten:

 • Ervaren en opgeleide verhuizers

 • Alle verhuizers zijn goed verzekerd

 • Goede screening van onze studenten
 • Flexibel: verhuizen wanneer het u uitkomt
 • Veel goedkoper dan erkende verhuizers

 • Gegarandeerde tevredenheid!
  (zie onze top beoordelingen)

De klus-student maakt uw woning in Amsterdam af

Wij bieden u een zeer complete verhuisservice wanneer u goedkoop wilt verhuizen in Amsterdam of omgeving. Zo kunnen wij verhuisdekens en verhuisdozen regelen, zorgen voor spanbanden, een vrachtwagen met laadklep en steekwagens, zware spullen verplaatsen en uiteraard zorgen voor diverse andere nodige materialen, als rolmaterialen.

Daarnaast heeft StudentenKarwei  een grote database met direct beschikbare klusstudenten. Ze helpen u met verschillende type klussen: schildereren, laminaat leggen, lampen of gordijnen ophangen, montagewerkzaamheden, en elektronica aansluiten.

Alle klussen waar u geen aannemersbedrijf voor hoeft in te schakelen, kunt u uitbesteden aan de klusstudent. Ook onze klusstudenten staan in het weekend voor u paraat. Mogen we uw eigen materialen gebruiken? Dan wordt de klus nog voordeliger.

Na onze klus- en verhuisservice geniet u direct van uw nieuwe huis in Amsterdam.

klussen in amsterdam

Bespaar tot wel 50% op uw verhuizing en ga nu goedkoop verhuizen!

Op zoek naar een verhuisbedrijf dat uw gehele verhuizing uit handen neemt voor een eerlijke prijs? Dan bent u bij ons bij het juiste adres!

Werkwijze in 4 simpele stappen

Werkwijze in 4 simpele stappen

STAP 1

Vraag een offerte aan via de offerte knop of door te bellen. Overleg uw specifieke wensen met onze specialist.

STAP 2

U ontvangt binnen 24 uur per email een offerte op maat. Bespreek indien nodig eventuele aanpassingen.

STAP 3

Geef akkoord door per email te reageren op de offerte en geef een definitieve of voorkeursdatum en tijdstip door.

STAP 4

U ontvangt van ons per email een bevestiging van de gemaakte afspraken. U kunt genieten van onze service.

offerte verhuisbedrijf in amsterdam

Verhuisbedrijf voor heel Nederland

StudentenKarwei helpt particulieren en bedrijven door heel Nederland. Iedereen kan dus profiteren van onze lage tarieven. Met vestigingen in Breda, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Leiden zijn wij het snelst groeiende verhuisbedrijf van Nederland. Benieuwd naar de populairste plaatsen? Bekijk dan ons werkgebied.