“Een klusstudent van Studentenkarwei inhuren is een voordelige oplossing.”

Via StudentenKarwei zorgt u daarbij ook nog eens dat het een student is met kwaliteit. Wij besteden namelijk veel tijd en aandacht aan de voorselectie van uw klus zodat onze klussers weten wat hun te wachten staat.

U kunt bij onze studenten zowel contant als per pin afrekenen. Ook spreken onze studenten altijd vloeiend Nederlands. Nu u al deze pluspunten heeft gehoord, vindt u het vast fijn om te weten waar u onze klusstudent allemaal voor kunt inzetten.

gratis klusofferte

Voor elke klus een klusstudent!

Een voordelige oplossing

  • Flexibel en 7 dagen per week inzetbaar!

  • Breed inzetbaar: laminaat leggen, schilderen en nog veel meer

  • Nog goedkoper door het gebruik van eigen materialen

  • Bespaar tijd en moeite, wij nemen u het zware werk uit handen

De klusstudent van StudentenKarwei

De klusstudent van StudentenKarwei kunt u breed inzetten. Dit komt omdat wij over een grote database beschikken met direct beschikbare studenten, geselecteerd op type klus. Hierbij kunt u denken aan de volgende klussen: schilderklussen, laminaat leggen, lampen of gordijnen ophangen, montagewerkzaamheden van bijvoorbeeld kasten.

Alle klussen waar u geen aannemersbedrijf voor hoeft in te schakelen, kunt u uitbesteden aan de klusstudent. Onze klusstudenten zijn flexibel en snel inzetbaar, zelfs in het weekend staan ze voor u paraat. Daarbij kunt u uw eigen materialen gebruiken, waardoor de klus nog voordeliger uitgevoerd kan worden.

goedkope klusser met handzaag
voordelige klusstudent

Contact met StudentenKarwei voor de klusstudent

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met StudentenKarwei voor een klusstudent. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord en helpt u bij het vinden van de juiste student.

Heeft u eerst nog wat aanvullende vragen voordat u aan de slag gaat met een klusstudent van StudentenKarwei?

Geen probleem, daar zijn wij voor! Wij beschikken over een telefoon- en een e-mailteam dat u graag te woord staat voor al uw vragen.