sk_product_003

De klusstudent

Een klusstudent van Studentenkarwei inhuren om in of rondom het huis te klussen is een voordelige oplossing. Via StudentenKarwei zorgt u daarbij ook nog eens dat het een student is met kwaliteit. Wij besteden namelijk veel tijd en aandacht aan de voorselectie van uw klus zodat onze klussers weten wat hun te wachten staat. U kunt bij onze studenten zowel contant als per pin afrekenen. Ook spreken onze studenten altijd vloeiend Engels en Nederlands. Nu u al deze pluspunten heeft gehoord, vindt u het vast fijn om te weten waar u onze klusstudent allemaal voor kunt inzetten.

De klusstudent van StudentenKarwei

De klusstudent van StudentenKarwei kunt u breed inzetten. Dit komt omdat wij over een grote database beschikken met direct beschikbare studenten, geselecteerd op type klus. Hierbij kunt u denken aan de volgende klussen: timmerwerk, witten van muren, alles met betrekking tot elektriciteit, behangen, loodgietwerk, laminaat leggen en zelfs een lampje indraaien. Alle klussen waar u geen aannemersbedrijf voor hoeft in te schakelen, kunt u uitbesteden aan de klusstudent. Onze klusstudenten zijn flexibel en snel inzetbaar, zelfs in het weekend staan ze voor u paraat. Daarbij kunt u uw eigen materialen gebruiken, waardoor de klus nog voordeliger uitgevoerd kan worden.

Contact met StudentenKarwei voor de klusstudent.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met StudentenKarwei voor een klusstudent. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord en helpt u bij het vinden van de juiste student. Heeft u eerst nog wat aanvullende vragen voordat u aan de slag gaat met een klusstudent van StudentenKarwei? Geen probleem, daar zijn wij voor! Wij beschikken over een telefoon- en een e-mailteam dat u graag te woord staat voor al uw vragen.

  • De Klus-Student bespaart u veel tijd en moeite en neemt u al het zware werk uit handen.

  • Alle Klus-Studenten zijn flexibel en snel inzetbaar, zelfs in het weekend staan ze voor u paraat

  • U kunt uw eigen materialen gebruiken waardoor de klus nog voordeliger uitgevoerd kan worden.

Meer informatie