LET OP: voor alle tuinonderhoud en tuinaanleg werkzaamheden zetten wij professionals in tegen een studentenprijs, echt waar! bekijk onze andere tuinen pagina voor meer algemene informatie en neem contact op voor een vrijblijvende offerte of een afspraak. Wij kunnen alles!

Voor al uw tuinonderhoud neemt u contact op met StudentenKarwei! StudentenKarwei is de juiste partij voor het onderhouden, aanleggen en overige tuinwerkzaamheden! Tuinonderhoud is zeer belangrijk als u altijd wilt kunnen genieten van een buitenruimte die goed verzorgd is. Helaas is lang niet iedereen in de gelegenheid om zelf te zorgen voor goed tuinonderhoud. Gelukkig kunt u dan tegen een heel voordelig tarief gebruik maken van de tuinman van StudentenKarwei. Onze hoveniers zijn actief in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en door de rest van heel Nederland!

Profiteer van onze voordelen voor tuinonderhoud!

U bent op zoek naar een tuinman voor eenmalig of periodiek onderhoud? Stop met zoeken! U heeft uw tuinman gevonden voor het onderhoud aan uw tuin!

Wij staan klaar voor u!

Onze tuinman staat voor u klaar als u professioneel tuinonderhoud wilt tegen een nette prijs. Bij ons profiteert u altijd van een meer dan gunstige prijs-kwaliteitverhouding zonder dat dit ten koste zal gaan van de kwaliteit. Wij werken uitsluitend met professionele hoveniers die naast hun werkzaamheden bij studentenkarwei worden ingezet door hoveniers bedrijven die minimaal het dubbele uurtarief rekenen.

De voordelen van tuinonderhoud door StudentenKarwei

  • Voor grote en kleine tuinen

  • Bespaar tot 50% op tuinonderhoud

  • Ervaren en gediplomeerde tuinmannen

  • Gegarandeerde tevredenheid!

Tuinaanleg en tuinonderhoud

Onze tuinman biedt u zeer uitgebreide diensten op het gebied van tuinonderhoud. Echter, als uw tuin niet bnaar wens is, dan is het zonde uw geld te besteden aan enkel tuinonderhoud. U kunt ook bij onze tuinman terecht voor tuinaanleg. Op vakkundige wijze wordt voor u een tuin gerealiseerd die wel volledig aan uw wensen en eisen voldoet, zodat u optimaal kunt genieten van uw eigen buitenruimte. De tuinman bespreekt uw wensen en zorgt ervoor dat het eindresultaat hier volledig op aansluit en kan uw tuin digitaal van tevoren uitschetsen. Na het aanleggen van uw tuin kunt u natuurlijk gebruik maken van de services voor tuinonderhoud van onze tuinman.

Van alle markten thuis

Onze tuinman heeft niet alleen groene vingers, maar ook een groen hart. Dat betekent dat u altijd het beste mag verwachten op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud. Heeft u interesse in de voordelige dienstverlening van onze ervaren tuinman? Dan kunt u natuurlijk altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor de tuinaanleg en/of het tuinonderhoud.

Meer informatie


Meer informatie over andere diensten?