“Een zakelijk uitzendbureau, maar dan zonder de gebruikelijke hoge kosten”

Wanneer u tijdelijke uitbreiding zoekt binnen uw bedrijf, dan kunt u gebruik maken van de zakelijke diensten van StudentenKarwei. Wij treden naar voren als een soort uitzendbureau, maar dan zonder de gebruikelijke hoge kosten.

Wij zorgen voor enthousiaste studenten die op voorhand door ons geselecteerd zijn op kennis en kunde, zodat u zeker weet dat de student representatief is voor uw bedrijf.

Onze zakelijke diensten

zakelijke dienst catering-student
dienst verhuis-student

Een student tijdelijk inhuren als extra kracht

Een student tijdelijk inhuren voor uw bedrijf is een voordelige mogelijkheid. Wij zorgen ervoor dat onze student de klus naar tevredenheid klaart en u zit niet vast aan een langdurig contract.

Bevalt het u erg goed?

Dat horen wij graag en natuurlijk is het dan mogelijk om vaker een student in te huren voor nieuwe tijdelijke momenten binnen drukte van uw bedrijf.

uitzendkrachten studenten

Veel van onze klanten hebben bijvoorbeeld tijdens piekmomenten veel behoefte aan extra handen, zonder dat de persoon ingewerkt moet worden. Heel logisch, maar dat vindt u niet overal.

StudentenKarwei heeft op voorhand al een selectie gemaakt van de studenten die wij in huis hebben, zodat u enkel hoeft door te geven waar de student aan moet voldoen.

Contact met StudentenKarwei voor het inhuren van een student

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met StudentenKarwei voor het inhuren van een student voor uw bedrijf. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord en helpt u bij het vinden van de juiste student.

Heeft u eerst nog wat vragen voordat u aan de slag gaat met een zakelijke student van StudentenKarwei?

Geen probleem. Wij beschikken over een telefoon- en een e-mailteam dat u graag te woord staat met al uw vragen.