Het gemak van StudentenKarwei

Veel gestelde vragen over onze diensten

Waarom zou ik een student inschakelen?
Onze studenten worden streng geselecteerd op kennis en vaardigheden. Zo kunt u er altijd van op aan dat de klus naar tevredenheid wordt uitgevoerd. U hoeft niet meer te betalen voor overbodige expertise, onnodig gereedschap of voorrijkosten. De studenten communiceren helder en zijn representatief. U haalt nette en vakkundige mensen in huis die ruime ervaring hebben met de werkzaamheden.

Kan ik ook studenten inzetten in mijn onderneming, zo ja wat zijn de voordelen?
Onze studenten zijn prima inzetbaar bij u op de zaak, zo nemen zij veel tijdrovende klusjes uit handen. U en/of uw personeel houden meer tijd over voor waardevollere werkzaamheden, op die manier helpen de studenten de efficiëntie in uw onderneming te verbeteren. Onze studenten zijn representatief en communiceren helder: een aangename toevoeging op uw werkvloer. Voor onze zakelijke afnemers gelden andere tarieven, omdat deze vaak in periodiek verband zijn. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken met onze account manager, deze zal u ter plekke een oplossing op maat voorstellen.

Zijn jullie ook geopend in het weekend?
Ja, onze studenten zijn zonder meerprijs inzetbaar in het weekend. In feite staan onze flexibele studenten 24-7 paraat voor elk karwei.

Wat wordt bedoeld met StudentenKarwei levert maatwerk?
Voordat de klus wordt uitgevoerd zullen al uw wensen worden achterhaald. Er zal een oplossing op maat aan u worden voorgesteld. Heeft u zelf het benodigde gereedschap? Of wilt u dat wij dat meenemen? Heeft u enkel alleen losse spierkracht nodig om u te helpen of wilt u dat wij de gehele klus uit handen nemen. Alles is bespreekbaar.

Wat wordt bedoeld met flexibele studenten?
Het vervelende van vakmensen is dat je voor elke losse klus extra moet betalen. Na een verhuizing helpt de Verhuis-Student bijvoorbeeld ook zonder extra kosten met het aansluiten van het elektronisch apparatuur of het in elkaar zetten van het meubilair. En helpt een Schoonmaak-Student u ook met het doen van de boodschappen. Onze studenten krijgen flink boven het minimum-loon uitbetaald en zijn daardoor makkelijker te sturen.

Waarom een minimale afname van 3 uur per student?
Op alle diensten behalve de pc-student en bijles-student hanteren wij een minimale afname van 3 uur. Er is namelijk gebleken dat in vele gevallen de studenten langer onderweg waren naar een klus dan dat zij daadwerkelijk aan het klussen waren. Mocht u een klus hebben die minder tijd in beslag neemt, dan kan de student ook worden ingezet om tevens andere werkzaamheden binnen- of buitenshuis uit te voeren.

Kan ik ook een student voor 1 of 2 uur inhuren?
Ja, u kunt ook een student inhuren voor 1 uur of 2 uur, echter adviseren wij onze klanten om toch even te kijken of er meer klussen in of om het huis uitgevoerd kunnen worden, omdat bij het inschakelen van een student voor 1 of 2 uur wel voorrijkosten in rekening worden gebracht.

Hoe lang duurt het voordat ik geholpen kan worden?
StudentenKarwei beschikt over een groot team van handige Studenten, dit maakt het mogelijk om vaak al binnen 24 uur de juiste Student in huis te hebben.

Wat is het maximaal aantal uren per dag dat ik een student in kan zetten?
Bij grotere klussen adviseren wij onze klanten meerdere studenten in te schakelen om zodoende niet boven de 8 werkuren per student, per dag te komen. Toch kan het voorkomen dat een klus uitloopt. U kunt er dan voor kiezen om een nieuwe afspraak te maken om de klus af te maken, dit kan vaak dezelfde week nog. Natuurlijk kunt u de student na 8 uur te hebben gewerkt ook vragen of deze verder wilt werken. Wij rekenen dan een tarief van €3,50 p/u per student extra boven het standaardtarief van de klus.

Zijn de studenten vakkundig genoeg en verzekerd?
Alle studenten worden streng geselecteerd en hebben ervaring met de werkzaamheden. Een ICT-student helpt u met computerproblemen. En een Pabo Student helpt u met oppassen. De studenten werken veilig en gaan goed verzekerd op pad. Zodra we een klus niet zelf aankunnen (zoals het verwijderen van een grote boom) werken we samen met vakmensen.

Hoe kan ik nog meer besparen?
Als u vindt dat de tuin regelmatig een goede onderhoudsbeurt kan gebruiken of als u een hulp in de huishouding zoekt, dan kunt u nog meer besparen door een StudentenKarwei-Flexibel-Abonnement af te nemen. Voor meer info hier over kunt u terecht onder het kopje Flexibel abonnement op de Home pagina.

Kan een student ook ingezet worden voor verschillende karweitjes en wat zijn dan de tarieven?
Onze studenten zijn flexibel inzetbaar, ze kunnen voor verschillende karweitjes worden ingezet. Als u bijvoorbeeld een Schoonmaak-Student wilt bestellen voor 2 uur, kan deze nadat hij/zij klaar is met schoonmaken ook nog een uur helpen in de tuin. U betaalt dan 2 uur het Schoonmaak-Student tarief en 1 uur het Tuin-Student tarief. Wel vragen wij u om dit van te voren aan te geven.

Waar staan de algemene voorwaarden?
U kunt de algemene voorwaarden vinden in de footer van de website.