“Een goedkope studenten verhuisservice in Den Haag. Gemiddeld 50% goedkoper dan erkende verhuizers.”

Onze professionele verhuisservice in Den Haag biedt een verhuizing die uitstekend bij iedereen past. Een complete inboedel laten verhuizen, of enkel een deel van de inboedel? Bij StudentenKarwei leveren we maatwerk, en is ieder formaat verhuizing mogelijk. We verhuizen 7 dagen per week voor zowel particulieren als bedrijven.

Onze fitte studenten en ervaren voorman pakken alles netjes in, doen al het sjouwwerk, en zorgen voor veilig transport. Indien nodig regelen ze ook voor alle extra’s, zoals verhuisdozen en verhuisdekens, of zelfs het voltooien van klusjes. Door onze slimme en flexibele aanpak is goedkoop verhuizen in Den Haag altijd mogelijk.

goedkoop verhuizen in Den Haag

De verhuis-student

Tot wel 50% goedkoper verhuizen in Den Haag

 • Uw verhuizing vakkundig én goedkoop geregeld

 • 7 dagen per week

 • Uitsluitend opgeleide en fitte verhuizers
 • Bij uitstek de beste prijs-kwaliteit verhouding

 • Lokale studenten en specialisten uit Den Haag

 • Volledig verzekerd
 • Gratis gebruik van professionele verhuismaterialen

Ervaren verhuisservice in Den Haag,
voor 50% van de prijs

Betaal nooit meer te veel voor ‘overbodige luxe’. StudentenKarwei is een verhuisbedrijf in Den Haag dat dezelfde kwaliteit biedt als de erkende verhuizer, maar u betaalt hier maar gemiddeld de helft voor. De verhuis studenten hebben een ruime ervaring, zijn opgeleid tot verhuizer, en gaan altijd met respect met uw eigendommen om.

Wij werken met fitte studenten die de opleiding tot verhuizer al in hun zak hebben. De hardwerkende en slimme studenten hebben naast ervaring, ook het grote voordeel dat ze een stuk goedkoper zijn. Wanneer u gebruik maakt van de gratis offerte, ziet u dit direct terug in de prijs. Door de enorme flexibiliteit zijn studenten ook 7 dagen per week inzetbaar voor goedkope verhuizingen in Den Haag.

goedkope student verhuizers Den Haag

Bedrijfsverhuizing in de hofstad

goedkope bedrijfsverhuizing Den Haag

In Den Haag vinden we onze regeringszetel. De vele overheidsinstanties, het internationale karakter, bereikbaarheid, én de omvang van de stad, zorgen voor extra aantrekkingskracht voor bedrijven. Kleine ondernemingen en grote multinationals vestigen zich hier dan ook graag. De kantoorontwikkelingen blijven zich dan ook voortzetten.

Het is dan ook niet gek dat er zoveel vraag is naar zakelijke verhuisservices in Den Haag. StudentenKarwei helpt iedere week meerdere bedrijven met hun bedrijfsverhuizing. Soms helpen we alleen met sjouwwerk en transport, maar we zijn ook inzetbaar voor montagewerkzaamheden en het installeren van elektronica.

studenten verhuisbedrijf in Den Haag

De voordelen van onze studenten:

 • Ervaren en opgeleide verhuizers

 • Alle verhuizers zijn goed verzekerd

 • Goede screening van onze studenten

 • Flexibel: verhuizen wanneer het u uitkomt

 • Veel goedkoper dan erkende verhuizers

 • Gegarandeerde tevredenheid!
  (zie onze top beoordelingen)

De Haagse Klus Student

Verhuizen is erg stressvol. Toch wordt er soms vergeten dat klussen in een oude of nieuwe woning vaak nog stressvoller is. Daarnaast kost het ook veel energie, en is de kans op blessures groot.

StudentenKarwei heeft naast de verhuis student, ook de klus student. De klus student maakt uw verhuizing compleet. Schilderen, elektronica aansluiten, meubels monteren, of een vloer leggen? De klus student lost alle klusjes in Den Haag binnen 1 dag op. Zo geniet u direct van uw nieuwe woning. En die extreme verhuisstress? Die is ineens een stuk minder geworden.

verhuizen en klussen in den haag

Bespaar nu tot wel 50% op uw verhuizing in Den Haag!

Op zoek naar een betaalbaar verhuisbedrijf voor uw particuliere of zakelijke verhuizing in Den Haag? StudentenKarwei regelt het binnen 1 dag!

Werkwijze in 4 simpele stappen

Werkwijze in 4 simpele stappen

STAP 1

Vraag een offerte aan via de offerte knop of door te bellen. Overleg uw specifieke wensen met onze specialist.

STAP 2

U ontvangt binnen 24 uur per email een offerte op maat. Bespreek indien nodig eventuele aanpassingen.

STAP 3

Geef akkoord door per email te reageren op de offerte en geef een definitieve of voorkeursdatum en tijdstip door.

STAP 4

U ontvangt van ons per email een bevestiging van de gemaakte afspraken. U kunt genieten van onze service.

gratis verhuis offerte in utrecht

Oh oh Holland …

StudentenKarwei helpt niet alleen particulieren en bedrijven in Den Haag. We verhuizen namelijk door heel Nederland. Iedereen kan dus profiteren van onze lage tarieven. Met vestigingen in Amsterdam, Breda, Rotterdam, Utrecht en Leiden zijn wij het snelst groeiende verhuisbedrijf van Nederland.