“Studenten verhuisbedrijf in Breda. Professioneel, én voor de helft van de prijs.”

Professioneel verhuizen hoeft niet duur te zijn. Met een slimme aanpak en professionele opleiding, creëren we een goedkope studenten verhuisservice in Breda. De verhuizers werken uitsluitend met professioneel verhuismateriaal. Op deze manier betaalt u nooit meer de hoofdprijs, maar krijgt u wel een hoogwaardige verhuisservice.

Ons verhuisbedrijf in Breda werkt met leergierige en fitte studenten die samenwerken met ervaren verhuisspecialisten. De studenten hebben de verhuisopleiding achter de rug. Ze weten precies hoe ze goederen moeten inpakken en sjouwen. De klus student maakt er eventueel een complete verhuisservice van.

studenten verhuisservice in Breda

De verhuis-student

Tot wel 50% goedkoper verhuizen in Breda

 • Uw verhuizing vakkundig én goedkoop geregeld

 • 7 dagen per week

 • Uitsluitend opgeleide en fitte verhuizers
 • Bij uitstek de beste prijs-kwaliteit verhouding

 • Lokale studenten en specialisten uit Breda

 • Volledig verzekerd
 • Gratis gebruik van professionele verhuismaterialen

De mogelijkheden van ons
studenten verhuisbedrijf in Breda

Als ervaren verhuisbedrijf in Breda, met een team enthousiaste studenten, bieden wij u de meest uiteenlopende mogelijkheden. Zo kunt u bij ons verhuisbedrijf in Breda terecht voor een vrachtwagen met laadklep, een steekwagen en rolmaterialen. Wij tillen en vervoeren zware spullen, maar we dragen ook zorg voor het vervoer van uw geliefde kat of hondje.

Als verhuisbedrijf in Breda bieden wij u tevens de mogelijkheid uw inpakwerk te verzorgen, of de nodige materialen voor het inpakken aan te leveren. En heeft u nog klussen zoals verven en laminaat leggen? Dan maakt de klus student de verhuizing helemaal af. Kortom, u maakt gebruik van een maatwerk verhuisservice die zo compleet is als als u het wilt.

verhuisbedrijf breda

Goedkope zakelijke verhuizing in Breda

goedkope zakelijke verhuizing breda

In Brabant komen er steeds meer bedrijven om zich te huisvesten. Dit geldt zowel voor kleine zzp’ers, als voor grote bedrijven. In de provincie komen er ook steeds meer multinationals die hier hun warehouse openen.

De stad Breda loopt zeker niet achter. Ook hier zien we een grote groei in nieuwe ondernemingen, wat zich ook vertaalt in een groei in bedrijfsverhuizingen. Bent u op zoek naar een goedkope en professionele verhuisservice in de regio Breda? StudentenKarwei helpt u met inpakken, sjouwen, transport, en klussen. De hoeveelheid aan mankracht en diensten bepaalt u helemaal zelf. We leveren altijd maatwerk.

Gaat u niet zelf verhuizen in Breda, maar heeft u behoefte aan onze verhuis- en transportdiensten voor uw eigen logistiek? Ook dan zijn onze studenten en voormannen inzetbaar. We ondersteunen met regelmaat meubelzaken, elektronicaspecialisten en andere winkels en webshops met hun logistieke werkzaamheden.

studenten verhuisbedrijf in breda

De voordelen van onze studenten verhuizers in Breda:

 • Ervaren en opgeleide verhuizers uit Breda

 • Alle verhuizers zijn goed verzekerd

 • Goede screening van onze studenten

 • Flexibel: verhuizen wanneer het u uitkomt

 • Veel goedkoper dan erkende verhuizers

 • Gegarandeerde tevredenheid!
  (zie onze top beoordelingen)

Goedkope student verhuizers
én klussers

Inpakken, sjouwen, transport, en uitpakken. Een riedeltje wat in de volksmond verhuizen heet. Toch mist er nog een zeer belangrijke taak in dit rijtje, namelijk klussen. Tijdens de meeste verhuizingen staan er namelijk nog klussen te wachten. Denk aan schilderen, laminaat leggen, montagewerkzaamheden, en elektronica installeren.

Wilt u zo snel mogelijk uw verhuizing voltooien en genieten van de nieuwe woningen?

De complete studenten verhuisservice in Breda van StudentenKarwei maakt uw verhuizing helemaal af. We hebben verschillende studenten in dienst die zijn opgeleid tot klus student. De meeste verhuizingen en klussen zijn binnen 1 dag klaar. Makkelijker gaat het echt niet worden.

goedkope verhuizers en klussers in breda

Bespaar tot wel 50% met onze studenten verhuisservice in Breda!

Op zoek naar een betaalbaar verhuisbedrijf en klusbedrijf in de regio Breda? StudentenKarwei regelt het binnen 1 dag, voor particulieren én bedrijven!

Werkwijze in 4 simpele stappen

Werkwijze in 4 simpele stappen

STAP 1

Vraag een offerte aan via de offerte knop of door te bellen. Overleg uw specifieke wensen met onze specialist.

STAP 2

U ontvangt binnen 24 uur per email een offerte op maat. Bespreek indien nodig eventuele aanpassingen.

STAP 3

Geef akkoord door per email te reageren op de offerte en geef een definitieve of voorkeursdatum en tijdstip door.

STAP 4

U ontvangt van ons per email een bevestiging van de gemaakte afspraken. U kunt genieten van onze service.

gratis verhuisservice offerte in breda

Landelijke studenten verhuisservice

StudentenKarwei verhuist niet alleen in Breda of de provincie Brabant. We verhuizen namelijk door heel Nederland. Alle 12 provincies zijn ons werkgebied. Iedereen kan dus profiteren van onze goedkope verhuisservice en fitte studenten. Met wagenparken in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Leiden zijn wij het snelst groeiende verhuisbedrijf van Nederland.