Hoe werkt StudentenKarwei?

Dat StudentenKarwei werkt, dat is dubbelzinnig, maar waar! StudentenKarwei is een geweldige mogelijkheid om zonder lastige contracten goed personeel in te schakelen voor kleine opdrachten. U, als opdrachtgever, neemt voor een bepaalde korte periode een student aan voor een klus. Op deze manier huurt u de succesvolle combinatie van leergierige werknemers tegen een zeer voordelig tarief. Een onderzoek of langdurige sollicitatieperiode is helemaal niet nodig. Wij hebben dit werk al voor u gedaan! StudentenKarwei selecteert geschikte kandidaten voor verschillende opdrachten op voorhand, zodat wij altijd beschikbaar personeel stand-by hebben staan. Belt u met StudentenKarwei, dan staan onze medewerkers u graag te woord om u persoonlijk van dienst te zijn.

Stap 1: U zoekt een persoon voor uw opdracht

Wanneer u een student voor uw opdracht zoekt, dan kunt u direct terecht op onze contactpagina. Via het ingevulde aanvraagformulier weten wij precies waar u naar op zoek bent. Want in dit formulier kunt u al uw wensen en eisen beschrijven en uw contactgegevens achterlaten. U kunt zelf aangeven of u het liefst telefonisch of mail contact wenst, dan houden wij hier rekening mee. Wij reageren altijd dezelfde dag op uw verzoek. Als u liever direct geholpen wordt, dan kunt u tussen 09:00 en 20:00 ook bellen met ons kantoor. U kunt ons bereiken op het nummer: (085) 487 9955

Stap 2 : In gesprek met StudentenKarwei

U bent op dit moment in gesprek met één van onze medewerkers. Wij zijn op de hoogte van uw wensen gezien uw bericht via de website of het inleidende gesprek. Nu bespreken wij de mogelijkheden die StudentenKarwei voor u kan betekenen. Denkt u hierbij aan de tijd en datum wanneer de opdracht gedaan uitgevoerd moet worden en of er bijzonderheden aan te pas komen. Samen komen wij tot een efficiënt van aanpak.

Stap 3: Het plan op maat

Zoals besproken stuurt StudentenKarwei een vrijblijvende offerte. Hierin vindt u de besproken diensten tegen het tarief van StudentenKarwei. U bent niet verplicht akkoord te gaan met de offerte, hierin staat u geheel vrij. Wanneer u zeker bent en alles voldoet aan uw wensen, dan vernemen wij graag uw reactie. StudentenKarwei wijst u op de algemene voorwaarden die bij de offerte heeft mogen ontvangen en altijd terug te lezen zijn op de website. Na akkoord van de offerte, gaat de student aan de slag!

Stap 4: Klus geklaard

De student heeft zijn werk bij u naar tevredenheid afgemaakt. Dat is fijn en iets waar wij naar streven. Wij horen graag uw reactie en natuurlijk vinden wij het fijn als u anderen ook vertelt over uw goede ervaring. Wij adviseren onze opdrachtgevers altijd dat, mocht het toch niet lopen zoals u verwacht had, dat u telefonisch contact met ons opneemt. Wij zorgen dan altijd voor een oplossing met voldoening. Dat is fijn, een stukje zekerheid van tijd tot tijd!

Meer informatie