Als u gebruik wilt maken van de diensten van een verhuisbedrijf, dan kunt u uiteraard bij tal van ondernemingen terecht. Echter, wanneer u tegen het meest voordelige tarief gebruik wilt maken van de diensten van een verhuisbedrijf, dan bent u bij StudentenKarwei aan het juiste adres. Wij bieden u alle professionele services die u ook mag verwachten van een gespecialiseerd verhuisbedrijf, maar dan tegen een aanzienlijk voordeliger tarief. Uw voordeel kan oplopen tot maar liefst 50%.

Waarom is StudentenKarwei de partij voor goedkoop verhuizen?

  • Studenten zijn goedkoper als verhuizers

  • Snellere verhuizers

  • Uw verhuizing is verzekerd!

  • Enkel goede ervaringen

Profiteer nu van onze voordelige verhuizers!

Wacht niet en bestel snel uw voordelige verhuizers voor uw verhuizing!

[salesbutton dienst=”verhuis-student”]Meer informatie over onze Verhuis-Student[/salesbutton]

Uw betrouwbare verhuisbedrijf!

StudentenKarwei is uw betrouwbare verhuisbedrijf, dat u een zeer complete, professionele en betaalbare service biedt. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing optimaal geregeld is. Daarbij kunnen wij niet alleen uw verhuisbedrijf zijn voor al uw verhuizingen van A naar B, maar ook voor interne verhuizingen. Op onze website vindt u meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden wanneer u interesse heeft in de dienstverlening van een ervaren verhuisbedrijf.

De studenten van StudentenKarwei.

StudentenKarwei werkt enkel met studenten. Doordat wij dit doen kunnen wij onze diensten tegen zeer goedkope tarieven aanbieden. Onze studenten nemen wij aan op basis van hun specialiteiten. De ene student is sterk om te sjouwen en de andere student kan u heel goed helpen op kantoor. Zo splitsen wij onze studenten op in verschillende dienstverleningen. Doordat wij dit doen weten wij precies wat wij kunnen leveren en voor welke prijzen wij dit kunnen doen. Dit kan voor u wel tot 60% goedkoper zijn en u ontvangt in veel gevallen betere kwaliteit!

Heeft u een klusser nodig voor tijdens of na de verhuizing?

Heeft u tijdens de verhuizing of na de verhuizing een klusser nodig in huis? Dan kunt u deze uiteraard ook bestellen!

Meer weten over ons verhuisbedrijf?

Indien u interesse heeft in de diensten van ons verhuisbedrijf, dan kunt u contact met ons opnemen. U vindt de contactgegevens van de dichtstbijzijnde vestiging op onze website. Tevens kunt u gebruik maken van het online contactformulier. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of advies van ons verhuisbedrijf. Wij staan u graag te woord.

Meer informatie


Meer informatie over andere diensten?